Bosh! Proste przepisy na wyśmienite dania kuchni roślinnej

Bosh! Proste przepisy na wyśmienite dania kuchni roślinnej chomikuj pdf

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić Bosh! Proste przepisy na wyśmienite dania kuchni roślinnej. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Data wydania
2019-06-10
Autor
Henry Firth
Liczba stron
288 stron
Czas czytania
4 godziny i 48 minut
Język
polski
Tłumaczenie
Małgorzata Rykowska
Wydawca
Studio Koloru
ISBN
9788362238460
Ocena
10.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Wprowadzenie do książki pt. "Bosh! Proste przepisy na wyśmienite dania kuchni roślinnej" autorstwa Henry Firth

Książka napisana przez autorów największego na świecie kanału YouTube poświęconego diecie roślinnej - bosh! TV. Pokazuje, jak korzystając jedynie z roślin, można jeść bardzo smaczne, łatwe do przygotowania, a zarazem sycące posiłki. W książce znajdują się niezawodne przepisy na ulubione dania dla całej rodziny, inspirujące pomysły na lunch, kulinarne arcydzieła, które rzucą na kolana nawet najbardziej zatwardziałych mięsożerców, smaczne przekąski, obłędnie pyszne desery oraz wyśmienite, smakowite koktajle.

Czy książka "Bosh! Proste przepisy na wyśmienite dania kuchni roślinnej" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez dziesiątki ludzi każdego dnia. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Bosh! Proste przepisy na wyśmienite dania kuchni roślinnej prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i dużych opłat. Została wydana w roku 2019. Natomiast dokładną premierę miała w 2019-06-10 Co więcej, książka Bosh! Proste przepisy na wyśmienite dania kuchni roślinnej wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka liczy dokładnie 288 stron, co przekłada się średnio na 4 godziny i 48 minut czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Studio Koloru.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego "biblię" - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po... Przejdź do książki

White Plate – słodkie

Pierwsza książka autorki jednego z najpopularniejszych polskich blogów kulinarnych.Sześć lat pisania, pieczenia i gotowania, setki znakomitych przepisów i apetycznych zdjęć, 100 000 wiernych czytelników z całego świata i w pełni zasłużona sława internetowej świątyni smaków.... Przejdź do książki

Herbata

Co prawda polska tradycja picia herbatynie obrosła tak w anegdoty jak angielski five o'clock niemniej, gdy gość pojawia się w drzwiach zadajemy niezmienne pytanie: Napijesz się herbaty?I proponujemy zieloną, czerwoną, czarną, mocną, zaparzaną w imbryczku... Przejdź do książki

Moja kuchnia pachnąca bazylią

Zastanawiam się, dlaczego pomimo mnogości książek kulinarnych na rynku wydawniczym zgodziłam się na kolejne wydanie mojej książki opublikowanej po raz pierwszy dwadzieścia pięć lat temu? Myślę, że dlatego, że uwielbiam jeść i ogromnie lubię opowiadać... Przejdź do książki

Jamie Oliver w domu: przez gotowanie do lepszego życia

· zbiór przepisów pomagających w przygotowaniu niewyszukanych, prostych, a zarazem niezwykle smacznych potraw stosownie do pory roku· autor znalazł inspirację w postaci własnego ogrodu warzywnego· ponad 100 nowych przepisów, nieco podstawowych informacji na temat uprawy... Przejdź do książki

100 najlepszych przepisów. Bez glutenu

Książka adresowana nie tylko do osób cierpiących na celiakię, ale także do tych, którzy zdecydowali się na zdrową dietę bezglutenową. Znajdziesz tu różnorodne pomysły na pieczywo, przekąski, makarony i kluski oraz słodkości. Dzięki starannie opracowanym... Przejdź do książki

Domowe przyjęcia

Autorką "Domowych przyjęć" jest Sheridan Rogers. Jest ona konsultantką opracowującą nowe przepisy kulinarne, była też wykładowcą stylistyki jedzenia (food styling). Opublikowała 4 książki poświęcone tej tematyce. "Domowe przyjęcia" są wyjątkowo praktycznym przewodnikiem, który pomoże zaplanować... Przejdź do książki

Hummusy i pasty

To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa.Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.Kto nie chciałby schrupać kanapki... Przejdź do książki

Boże Narodzenie. Kuchnia świąteczna

Dobry karp to podstawa, ale z jaką zupą i przystawką go skomponować? Wszyscy lubią pieczeń, tylko jaki deser będzie po niej najlepiej smakować? Takie dylematy psują radość ze Świąt, więc Marzena Wasilewska poleca gotowe zestawy... Przejdź do książki

Chleb: domowa piekarnia

Ręczne wyrabianie chleba to doskonały sposób na pozbycie się stresu, wyładowanie emocji, uspokojenie, zwolnienie tempa dnia codziennego. Bo chleb nie lubi pośpiechu. A ciepły bochenek z chrupiącą skórką jest nagrodą dla cierpliwych.Chleb. Domowa piekarnia to... Przejdź do książki

Przetwory z owoców, warzyw i grzybów

Przetwory z owoców, warzyw i grzybów są pozycją, która otwiera serię poradników ALFA.Znajdują się w niej przepisy oraz porady dotyczące owoców, warzyw oraz grzybów. Przejdź do książki

Mogę schudnąć. Cała prawda o odchudzaniu

Przepisów na sukces w odchudzaniu nie brakuje, ale który wybrać? Poznaj wady i zalety popularnych diet (m.in. diety Dukana, diety kopenhaskiej, diety 1000 kalorii) i dowiedz się, które mechanizmy naprawdę działają, a które są mitem.... Przejdź do książki