Chef

Chef chomikuj pdf

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić Chef. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Tytuł oryginalny
CHEF
Data wydania
2018-04-23
Autor
Praca Zbiorowa
Liczba stron
104 strony
Czas czytania
1 godzina i 44 minuty
Język
polski
Wydawca
Fundacja VCC
ISBN
9788379790432
Ocena
8.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Wprowadzenie do książki pt. "Chef" autorstwa Praca Zbiorowa

Jest to książka edukacyjna/szkoleniowa dla przyszłego pracownika: szef kuchni.

Czy książka "Chef" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez dziesiątki ludzi każdego dnia. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Chef prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i dużych opłat. Oryginalny tytuł (nazwa międzynarodowa) ksiązki to CHEF. Została wydana w roku 2018. Natomiast dokładną premierę miała w 2018-04-23 Co więcej, książka Chef wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka liczy dokładnie 104 strony, co przekłada się średnio na 1 godzina i 44 minuty czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Fundacja VCC.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Kuchnia. Produkty spożywcze z czterech stron świata

Pachnące, soczyste, zwyczajne i orientalne… Bogactwo kolorów, kształtów, poezja smaku. „Kuchnia” – to nie tylko album, to kulinarna biblia. Wszystko, co jada się na świecie, od ziół po drób i dziczyznę, wszystko, bez czego nie... Przejdź do książki

Smaki Toskanii

Toskania to region hojnie wyposażony przez naturę i historię. Znajdziemy tam wszystko: zachwycające sielskie krajobrazy, najpiękniejsze miasta, arcydzieła sztuki i architektury…Spotkamy tam także gościnnych mieszkańców i wspaniałą aromatyczną kuchnię. Przepisy kulinarne nie zmieniają się od... Przejdź do książki

Glutenowe kłamstwo. I inne mity o tym, co jemy

Uwolnij się od poczucia winy i zacznij na nowo cieszyć się tym, co jesz.Cała prawda o soli, cukrze, tłuszczu, węglowodanach... i modnym ostatnio glutenie.Nareszcie rozprawiamy się z żywieniowymi demonami współczesnego świata.Ta wywrotowa książka dziennikarza naukowego... Przejdź do książki

Jak żywić dziecko

Porady i przepisy zawarte w książce obejmują okres od ciąży i najwcześniejszego niemowlęctwa do wieku szkolnego. Najbardziej szczegółowo opracowano okres do 3 roku życia z uwagi na duże różnice w potrzebach pokarmowych dziecka na przestrzeni... Przejdź do książki

Tajemnice gruzińskiego smaku. 79 przepisów

Giorgi Maglakelidze prezentuje kilkadziesiąt rodzinnych przepisów na tradycyjne potrawy gruzińskie, urzekające bogactwem przypraw, smaków i aromatów. Przystawki, dania główne, przekąski, sałatki, sosy, a nawet przetwory i marynaty ̶ wszystkie opisane w przystępny sposób i wzbogacone... Przejdź do książki

Near & Far: Recipes Inspired by Home and Travel

Equal parts recipe journal and photo album, Near & Far focuses on dishes inspired by Heidi Swanson’s Northern California kitchen and her many international travels to diverse cities including Marrakesh, Tokyo, Paris, Jaipur, Rome, Kyoto,... Przejdź do książki

Chińska kuchnia Goka

Gok Wan, słynny brytyjski stylista, projektant mody i prezenter telewizyjny, odkrywa przed nami tajniki kuchni chińskiej, wokół której obracało się życie jego rodziny. Ojciec Goka, właściciel restauracji z daniami na wynos, przekazał mu nie tylko... Przejdź do książki

Tarty na słodko i na słono

Tarty to bardzo uniwersalne wypieki. Spody z ciasta kruchego lub francuskiego wypełnia się nadzieniami z mięsem, warzywami, grzybami, serami, owocami czy orzechami. Dzięki tej różnorodności tarty nigdy się nie nudzą i świetnie nadają się na... Przejdź do książki

Soki i koktajle świata

To była miłość od pierwszego wejrzenia! Wysoka szklanka pełna soku przyrządzonego z dojrzałych, świeżych owoców mango i pomarańczy. Natychmiast po powrocie z pierwszej wyprawy do Ameryki Południowej kupiłam porządny szklany mikser.A potem poznawałam następne cudowne... Przejdź do książki

Dieta na wynos. 100 przepisów na zdrowy lunch

Nic nie zastąpi własnoręcznie przygotowanych posiłków, także tych zabieranych do pracy czy szkoły. Niezależnie od tego, czy masz możliwość podgrzania dania poza domem, możesz jeść mądrze i zdrowo. Plastikowe pudełka nie są dobrym rozwiązaniem. W... Przejdź do książki

Ramen. Zupa szczęścia i miłości

Ramen to obok sushi największy kulinarny towar eksportowy Japonii, który od lat robi furorę na całym świecie.Niewiele dań jest równie uzależniających jak ramen, a różnorodnych połączeń smakowych - od tych najprostszych do najbardziej złożonych -... Przejdź do książki

Retro Kuchnia

Anna Włodarczyk, pasjonatka gotowania i fotografii, opowiada o kuchni przedwojennej, którą wbrew pozorom wiele łączy ze współczesną: bogactwo smaków i składników, zapożyczenia gastronomiczne z innych państw, zwyczaje kulinarne. Ówczesnym gospodyniom znane były produkty, które my... Przejdź do książki