Dwa łyki makrobiotyki. Kuchnia tania i zdrowa

Dwa łyki makrobiotyki. Kuchnia tania i zdrowa chomikuj pdf
Data wydania
1990-01-01
Autor
Elżbieta Zielińska
Język
polski
Wydawca
Dziennikarska Spółka Wydawnicza OMNIBUS
ISBN
8385072020
Ocena
5.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Czy książka "Dwa łyki makrobiotyki. Kuchnia tania i zdrowa" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez dziesiątki ludzi każdego dnia. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Dwa łyki makrobiotyki. Kuchnia tania i zdrowa prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i dużych opłat. Została wydana w roku 1990. Natomiast dokładną premierę miała w 1990-01-01 Co więcej, książka Dwa łyki makrobiotyki. Kuchnia tania i zdrowa wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Dziennikarska Spółka Wydawnicza OMNIBUS.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Moja kuchnia w Paryżu. Przepisy i nowości

DAVID LEBOVITZ był zawodowym szefem kuchni i cukiernikiem, z czego niemal 13 lat przepracował w słynnej kalifornijskiej restauracji Chez Panisse. W 1999 r. odszedł z branży restauracyjnej, żeby zająć się pisaniem. Od 2004 r. mieszka... Przejdź do książki

Superlunche zdrowe ekspresowe sezonowe

SuperLunche to 70 dań, które przygotujesz w maksymalnie 30 minut, bez problemu zapakujesz i zabierzesz do pracy.W książce znajdziesz przepisy na każdą porę roku:oczyszczające, lekkie ale odżywcze dania wiosenne,orzeźwiające, delikatnie wychładzające lunche na lato,odżywcze, rozgrzewające... Przejdź do książki

Kuchnia roślinna. Smak zdrowia

Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin?Kuchnia roślinna to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej... Przejdź do książki

Soki i koktajle świata

To była miłość od pierwszego wejrzenia! Wysoka szklanka pełna soku przyrządzonego z dojrzałych, świeżych owoców mango i pomarańczy. Natychmiast po powrocie z pierwszej wyprawy do Ameryki Południowej kupiłam porządny szklany mikser.A potem poznawałam następne cudowne... Przejdź do książki

Elementarz gotowania

Książka przeznaczona dla tych wszystkich, którzy boją się odkryć w sobie talent kulinarny. Tymczasem, trzeba sobie powiedzieć, że my też potrafimy. Autorka, krok po kroku ujawnia nam tajniki dobrej i smacznej kuchni. Cały czas pamiętając... Przejdź do książki

Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków

Smaki na każde podniebienie. Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je... Przejdź do książki

Szafran, mięta i kardamon. Zioła i przyprawy w kuchni

Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni, książce "Hummus, za’atar i granaty", czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar."Szafran, mięta i kardamon" to zbiór ponad 100 przepisów, które pozwolą na nowo odkryć zioła... Przejdź do książki

Jarmuż. Wszystko, co musisz wiedzieć o najbardziej odżywczej roślinie na świecie

Pierwsza książka z serii „Superfoods” - obszernych publikacji poświęconych najbardziej odżywczym źródłom witamin i minerałów niezbędnych dla zdrowia.„Jarmuż” to niemal 200 stron informacji o wartościach odżywczych, właściwościach odmładzających oraz ponad 70 przepisów na przepyszne dania... Przejdź do książki

Gotuj zdrowo dla dzieci

Książka „Gotuj zdrowo dla dzieci” jest zwieńczeniem ogólnopolskiej akcji edukacyjnej Gotuj zdrowo z Rybką MiniMini, zorganizowanej przez stację MiniMini+ oraz Instytut Żywności i Żywienia, której celem jest poszerzenie wiedzy rodziców na temat prawidłowego żywienia dzieci... Przejdź do książki

Kuchnia z zielonego Wzgórza. Przepisy L. M. Montgomery

Niezapomniany klimat Zielonego Wzgórza i pyszna kanadyjska kuchnia początku XX wieku! Nie wszyscy wielbiciele Ani z Zielonego Wzgórza wiedzą, że jej autorka za życia była nie tylko uznaną pisarką, ale także świetną kucharką. Jej talenty... Przejdź do książki

15 minut w kuchni

120 przepisów niezwykle różnorodnych przepisów na zupy, dania główne, sałatki, kanapki, śniadania, pyszne koktajle… Smakowite posiłki mięsne, rybne, wegetariańskie. Autorskie wersje dań kuchni angielskiej, francuskiej, włoskiej, meksykańskiej, azjatyckiej, marokańskiej i nie tylko. Mnóstwo trików, jak... Przejdź do książki