Jedz zdrowo i myśl pozytywnie

Jedz zdrowo i myśl pozytywnie chomikuj pdf

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić Jedz zdrowo i myśl pozytywnie. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Data wydania
2014-01-01
Autor
Beata Pawlikowska
Liczba stron
125 stron
Czas czytania
2 godziny i 5 minut
Język
polski
Wydawca
Burda Publishing Polska
ISBN
9788377786093
Ocena
6.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Zarys książki pt. "Jedz zdrowo i myśl pozytywnie" autorstwa Beata Pawlikowska

To są proste przepisy na potrawy, które same się gotują. Opracowałam je dla siebie,bo chciałam jeść zdrowo. Odkąd zaczęłam się tak odżywiać,mam mnóstwo siły! Nie tylko do tego,żeby podróżować i uprawiać bieganie,ale także siły umysłu do pisania książek i realizowania innych twórczych projektów. Jestem przekonana o tym, że to co jesz, ma bezpośredni wpływ na to, jak się czujesz i jak wyglądasz. Spróbuj,a sam się przekonasz! Beata Pawlikowska.

Czy książka "Jedz zdrowo i myśl pozytywnie" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez setki ludzi każdego wieczora. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Jedz zdrowo i myśl pozytywnie prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i wielkich opłat. Została wydana w roku 2014. Natomiast dokładną premierę miała w 2014-01-01 Co więcej, książka Jedz zdrowo i myśl pozytywnie wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka liczy dokładnie 125 stron, co przekłada się średnio na 2 godziny i 5 minut czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Burda Publishing Polska.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Mięso rolady, zrazy, kotlety

Gratka dla zdeklarowanych mięsożerców. Prezentujemy zarówno wyszukane pomysły na uroczyste spotkanie przy stole, jak i nieskomplikowane propozycje, odpowiednie na codzienny obiad. Zrazy radziwiłłowskie, rolady drobiowe z gruszką czy sznycle cielęce - każde danie będzie smakować... Przejdź do książki

Czadowa czekolada

Pierwszą czekoladę, która wyglądała jak szarobrunatne szumowiny, pili na gorąco Aztekowie. Potem sączyli ją hiszpańscy zdobywcy i tak im się spodobała, że trzymali ją w sekrecie przez sto lat. Dzisiaj każdego roku ludzkość zjada tysiąc... Przejdź do książki

Culinaria. Kuchnie Europy

Książka Culinaria. Kuchnie Europy: umożliwia czytelnikowi odbycie odkrywczej podróży po całej Europie, pozwalającej nacieszyć się oczom barwnością wrażeń, a podniebieniu różnorodnością smaków. Trasa wiedzie od Irlandii na zachodzie po Rosję na wschodzie, od Finlandii na... Przejdź do książki

Dieta Raw Food

Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej!Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski.Nic dziwnego – każdy, kto zastosował „surową” dietę, poczuł się lekko, świeżo i witalnie. Ty również... Przejdź do książki

Detoks ciała i umysłu

„Detoks ciała i umysłu“ to historia Ewy Trojanowskiej o tym, jak można mieć młodzieńczą witalność, radość życia, sprawne, elastyczne i zadowolone ciało. Cieszyć się zdrowiem fizycznym i psychicznym oraz świetną kondycją, bez względu na wiek.... Przejdź do książki

Pascal kontra Okrasa. 52 przepisy kontra 52 przepisy

Pięknie wydana, z wyjątkowo apetycznymi zdjęciami książka „Pascal kontra Okrasa” to smakowity kąsek dla wielbicieli gotowania, jedzenia i obu kucharzy. Ta wyjątkowa pozycja została wydana w nakładzie aż 1 miliona egzemplarzy! A w każdym z... Przejdź do książki

Wielka Kuchnia Amerykańska

1350 najlepszych, najpopularniejszych i najbardziej pomysłowych przepisów kulinarnych, powstałych w wielkich amerykańskich firmach produkujących artykuły spożywcze. Są tu zakąski, przystawki, napoje, zupy, różnorodne dania główne, ciasta, ciasteczka i zimne desery. Są potrawy niezwykle wyszukane, jak... Przejdź do książki

Jak smakuje rok 103 autorskie przepisy w zgodzie z naturą

Fine dining, kuchnia molekularna, casual dining, fast food – trendy kulinarne pojawiają się i znikają. Jest jednak jeden motyw, który jest zawsze aktualny, ożywia kuchnię i filozofię gotowania. Jest to sezonowość. Czy jest coś, co... Przejdź do książki

Jak Jeść by Zdrowo Żyć

Książka przedstawia ogromny wpływ właściwego odżywiania na zdrowie człowieka, zapoznaje i przestrzega przed złymi nawykami żywieniowymi oraz wykazuje rodzaje niebezpiecznych grup produktów. W treści, w możliwie najprostszy sposób opisana została podstawowa, niezbędna i możliwie najbardziej... Przejdź do książki

Lekkość

Zawsze dobrze czułam się we własnym ciele ale marzyłam o tym, żeby było mnie troszkę mniej. Wmawiałam sobie jednak, że to niemożliwe, że moja praca i pasja polega na jedzeniu i smakowaniu. Nie wyobrażałam sobie... Przejdź do książki

Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly

The book that started it all. Hands-down, Bourdain's best book to-date. This'll knock your socks off, whether you're a foodie or not. Przejdź do książki

Jedz zielone

Pyszne przepisy dla warzywnych niejadków.Niewiele osób wynosi z domu rodzinnego prawidłowe nawyki żywieniowe, gdzie podstawę naszej piramidy pokarmowej stanowią warzywa i owoce. Często traktujemy je jako niesmaczny dodatek do dań na widok którego wiele osób,... Przejdź do książki