Karp na 100 sposobów

Karp na 100 sposobów chomikuj pdf

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić Karp na 100 sposobów. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Data wydania
1993-01-01
Autor
Tadeusz Barowicz
Liczba stron
96 stron
Czas czytania
1 godzina i 36 minut
Język
polski
Wydawca
Prószyński I S-ka
ISBN
8385661271
Ocena
7.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Zarys książki pt. "Karp na 100 sposobów" autorstwa Tadeusz Barowicz

Najpopularniejszą w polsce rybę słodkowodną przyrządzamy najczęściej z okazji wigilijnej wieczerzy. zwykle podaje się karpia smażonego, a tymczasem można go przygotować na wiele innych sposobów, przy różnych okazjach. W książeczce zamieszczonych jest 100 przepisów, według których z mięsa karpia można przyrządzać zupy, dania gotowane oraz smażone. Przepisy uzupełniono informacjami o cennych właściwościach mięsa tej ryby oraz poradami, jak ją przygotować, zanim trafi na stół.

Czy książka "Karp na 100 sposobów" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez setki ludzi każdego wieczora. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Karp na 100 sposobów prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i wielkich opłat. Została wydana w roku 1993. Natomiast dokładną premierę miała w 1993-01-01 Co więcej, książka Karp na 100 sposobów wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka liczy dokładnie 96 stron, co przekłada się średnio na 1 godzina i 36 minut czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Prószyński I S-ka.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Potrawy z grilla

Jedna z serii książek poświęconych sztuce kulinarnej, autora znanego z programu TVN: "Gotuj z Kuroniem". Przejdź do książki

Dekorowanie potraw

Delikatne krokusy, które oczarowują swoją kruchością, fioletowe, rozłożyste lilie wodne, wybujałe zielono-białe kwiaty dziwnego gatunku przyciągają wzrok i pachną... cebulą i porem. Wesołe skrzydlate biedronki chrupią rzodkiewkowo, zakręcony wąż jest słodki jak lukier, a czerwony... Przejdź do książki

Pyszności. Kulinarne pomysły dla małych szefów.

Przygotujcie puszyste placuszki serowe z bananami, ugotujcie wspólnie makaron z domowym pesto pachnącym świeżymi ziołami, lub, na deser, soczyste i słodkie owoce pod kruszonką. Ania pokazuje, że gotowanie to wspaniały pomysł na twórcze i radosne... Przejdź do książki

Buonissimo! Najlepsze potrawy z kuchni włoskiej

Buonissimo! to prawdziwa kuchnia włoska z całą gamą jej smaków i barw.Tym, którzy już zdążyli pokochać włoskie jedzenie, Gino odkrywaszlachetną prostotę dań z okolic Neapolu; tych, którzy dopiero poznają uroki włoskiej kuchni, krok po kroku... Przejdź do książki

Ostatnia szansa, żeby dobrze zjeść

U podstaw książki leży pytanie: Gdzie się podziały wszystkie dobre rzeczy z naszych talerzy?. Autorka w barwny i pełen rozmachu sposób opisuje burzliwe dzieje naszej żywności w okresie ostatnich pięćdziesięciu lat. Przejdź do książki

Roślinne koktajle

Nowa Piramida Zdrowego Żywienia i Aktywności wskazuje, że dla zachowania zdrowia i energii podstawą powinny być aktywność fizyczna oraz spożywanie dużej ilości warzyw i owoców. Wypijanie szklanki koktajlu pełnego odżywczych składników będzie nie tylko smaczną... Przejdź do książki

Smak świąt

"To książka na święta, ale nie tylko.Opowiadam o tym, jak oswoić i zaczarować zimę. Co zrobić, aby ten trudny czas uczynić miłym, dobrym i pięknym.Dzielę się tutaj nie tylko przepisami, ale również pomysłami na ocieplenie... Przejdź do książki

Gulasze i potrawki

Gulasz - (od węgierskiego gulyas) to danie jednogarnkowe. Jest to rodzaj bardzo gęstej zupy z mięsa z dodatkiem różnorodnych warzyw i ostrych przypraw. Najnowsza książka popularnej serii BPD zawiera kilkadziesiąt receptur na te smaczne i... Przejdź do książki

Zdrowa woda. Eliksir młodości i piękna

Bez miksera, bez wyciskarki do soków i bez wysiłku zrobisz zdrowy i smaczny napój, który nawodni i oczyści twój organizm. Wystarczy tylko ok. 15 minut, woda, lód, kilka ulubionych owoców, warzyw i ziół.W książce znajdziesz... Przejdź do książki

Polska. Nasza kuchnia w nowej odsłonie

"Polska" proponuje rewolucję w gotowaniu i kulinarną podróż przez polskie dania i ludowe tradycje.Zuza Zak zaprasza do swojej polskiej kuchni, proponując inspirujące podejście zarówno do potraw znanych od dawna, jak i do nowych składników. Sałatka... Przejdź do książki

Ziarna dają siłę

W rolach głównych: kasza gryczana, amarantus, komosa (quinoa), brązowy ryż, soczewica, płatki owsiane, kasza jaglana, orkisz, kuskus oraz inne superzboża.Z tej książki czytelnik dowie się wszystkiego o zaletach zbóż i roślin strączkowych. Poradnik składa się... Przejdź do książki