Każdy może gotować

Każdy może gotować chomikuj pdf

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić Każdy może gotować. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Tytuł oryginalny
Jamie's Ministry of Food
Data wydania
2010-10-20
Autor
Jamie Oliver
Liczba stron
360 stron
Czas czytania
6 godzin
Język
polski
Tłumaczenie
Katarzyna Rojek
Wydawca
Insignis
ISBN
9788361428213
Ocena
8.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Zarys książki pt. "Każdy może gotować" autorstwa Jamie Oliver

Jeżeli uważasz, że nigdy nie nauczysz się gotować, sięgnij po zawarte w tej książce przepisy oraz ilustrujące je krok po kroku zdjęcia, a w ciągu 24 godzin - uwierz mi - zaczniesz przyrządzać naprawdę pyszne potrawy. gotowanie dań od podstaw jest jedna z podstawowych umiejętności, a jej posiadanie pozwoli ci zaoszczędzić nieco pieniędzy, sprawi sporo radości i skieruje ciebie, twoja rodzinę i przyjaciół na drogę do zdrowszego stylu Życia. Każdy może nauczyć się gotować. Kiedy już zarazisz się bakcylem gotowania, pokaż swoim przyjaciołom, jak to robić. Po prostu opanuj jeszcze dziś jeden przepis i PRZEKAŻ GO DALEJ.

Czy książka "Każdy może gotować" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez setki ludzi każdego wieczora. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Każdy może gotować prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i wielkich opłat. Oryginalny tytuł (nazwa międzynarodowa) ksiązki to Jamie's Ministry of Food. Została wydana w roku 2010. Natomiast dokładną premierę miała w 2010-10-20 Co więcej, książka Każdy może gotować wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka liczy dokładnie 360 stron, co przekłada się średnio na 6 godzin czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Insignis.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Lunchbox na każdy dzień. Przepisy inspirowane japońskim bento

Twój lunch wcale nie musi być drogi ani nudny! Zamknij w swoim lunchboxie zdrowe danie z łatwo dostępnych składników, a stosując zasady japońskiego bento, spraw, aby wyglądało pięknie i apetycznie!Moda na lunchboxy opanowała cały kraj.... Przejdź do książki

Kuchnia polska według Pawła Małeckiego

Książka Pawła Małeckiego to skarbnica przepisów z wykorzystaniem takich produktów, jak: polskie jabłka, wiśnie, sery i mak. Znajdziesz tam także rozdział o owocach i kwiatach z polskich lasów, łąk czy przydomowego ogródka. Nie zabrakło w... Przejdź do książki

Smakoterapia 3 Spiżarnia

Kiedy zaczynasz świadome odżywianie, natrafiasz na szereg wyzwań. Skąd wziąć wysokiej jakości produkty? Co tak naprawdę jeść? Jak gotować? A finalnie - jak na to wszystko znaleźć czas?Z pomocą przyjdzie Ci "Smakoterapia 3", czyli książka,... Przejdź do książki

Taka kuchnia jakie czasy

Publikacja popularnej w latach 80. i 90 XX wieku autorki książek kulinarnych, Katarzyny Pospieszyńskiej. Przejdź do książki

Vegenerata sposób na zdrowie. Biegaj, gotuj, chudnij

Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski opisuje biegowe i kulinarne eksperymenty, które przeprowadził na własnym organizmie. Pierwsza część książki skierowana jest do biegaczy i ludzi ciekawych, jak np. pozbyć się nawet pięćdziesięciu kilogramów. Druga część zainteresuje zwolenników prostej... Przejdź do książki

Mała szkoła gotowania

"Mała szkoła gotowania" to książka, z której można korzystać nie mając żadnej wiedzy kulinarnej czy doświadczenia w gotowaniu. Jest łatwo zrozumiała jak książka z obrazkami, informuje szczegółowo jak leksykon i jest tak dokładna jak podręcznik... Przejdź do książki

Smaki południowej Italii

W jaki sposób piecze się wykradzioną świnię? Jak smakuje owsianka Horacego – zupa, którą starożytny poeta leczył swą niestrawność? Jakie dania kryją poetyckie nazwy: Cytrynowe westchnienia i Los Persefony, i na czym polega żart w... Przejdź do książki

Short-cut Rhodes. 60 quick and easy recipes

Top chef Gary Rhodes takes sixty mouth-watering recipes and adapts them to make them as simple and speedy as possible.Follow the clear step-by-step instructions and, in no time at all, you'll transform a handful of... Przejdź do książki

Pasztety nie tylko z mięsa

Pasztety należą do potraw, na których przygotowanie pozornie nie mamy zbyt wiele czasu w codziennej krzątaninie. Niejedna pani domu sporządza je jednak, i to nie tylko od święta. Pasztety mogą być bardzo różne, a autorka... Przejdź do książki