Kuchnia za trzy grosze

Kuchnia za trzy grosze chomikuj pdf

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić Kuchnia za trzy grosze. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Data wydania
2004-01-01
Autor
Małgorzata Caprari
Liczba stron
196 stron
Czas czytania
3 godziny i 16 minut
Język
polski
Wydawca
Klub Dla Ciebie
ISBN
838931472
Ocena
6.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Zarys książki pt. "Kuchnia za trzy grosze" autorstwa Małgorzata Caprari

Jedzenie jest jedną z niewielu przyjemności, które towarzyszą człowiekowi przez całe życie. Kiedy nękają nas najrozmaitsze kłopoty ( z brakiem pieniędzy na czele), niewiele rzeczy może poprawić nam humor, a jednak dobry, sycący obiad czy smaczny deser niewątpliwie pozwolą spojrzeć na świat z nieco większym optymizmem. Nawet z najtańszych i najłatwiej dostępnych produktów można skomponować (tak właśnie, skomponować, a nie ugotować) małe arcydziełko, które da dużo satysfakcji nie tylko gospodyni, ale i wszystkim domownikom. kuchnia za trzy grosze nie oznacza wcale, iż jest to kuchnia uboga. Bez zbytnich nakładów pieniężnych można przygotować nawet przyjęcie. Ziemniaki, cebula, ryż, jajka, pieczarki, parówki czy kurczak nie są drogie, a dają ogromne pole do popisu. Gotowanie może być przyjemnością twórczą. To nic, że nasze dzieło nie przetrwa długo, ale jeśli będzie szczególnie udane, to będzie co wspominać. Parada ziół * Przystawki * "Zupki-bidule" * Dania jednogarnkowe * Dania jarskie * Parówki na wiele sposobów * Dania rybne * Jarzyny znane i nieznane * Desery

Czy książka "Kuchnia za trzy grosze" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez setki ludzi każdego wieczora. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Kuchnia za trzy grosze prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i wielkich opłat. Została wydana w roku 2004. Natomiast dokładną premierę miała w 2004-01-01 Co więcej, książka Kuchnia za trzy grosze wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka liczy dokładnie 196 stron, co przekłada się średnio na 3 godziny i 16 minut czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Klub Dla Ciebie.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Fotografia smaku, czyli 24 obiady dla tych, którzy lubią i nie lubią przyjmować gości

Zofia Nasierowska, Janusz Majewski „Nasierowska gotuje, Majewski pisze: Fotografia smaku.”Fotografia smaku, czyli 24 obiady dla tych, którzy lubią i nie lubią przyjmować gości to sprawdzone przepisy Zofii Nasierowskiej doprawione pysznymi felietonami kulinarnymi Janusza Majewskiego. Na... Przejdź do książki

Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

Proste przepisy na jedzenie bez chemii!Ponad 40 tysięcy sprzedanych egzemplarzy „Zamień chemię na jedzenie”!Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów... Przejdź do książki

Dieta dr Ewy Dąbrowskiej®. Fenomen samouzdrawiającego się organizmu. Jak działa post warzywno-owocowy

Wszystko, co musisz wiedzieć o diecie dr Ewy DąbrowskiejOd wydania najbardziej znanej książki dr Ewy Dąbrowskiej minęło ćwierć wieku. Teraz Autorka diety warzywno-owocowej wraca z nową publikacją, bogatsza o doświadczenia tysięcy pacjentów. Po raz pierwszy... Przejdź do książki

Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia

Ta wyjątkowa książka kucharska jest debiutem Alicji Rokickiej, która dzieli się swoimi doświadczeniami kulinarnymi zdobytymi w pracy nad wegannerd.blogspot.com – jednym z najpopularniejszych i najczęściej nagradzanych blogów o kuchni roślinnej w Polsce. Niezwykłe, oryginalne, a... Przejdź do książki

Smaki z Fjällbacki

Dwie rzeczy łączą Camillę Läckberg i kucharza Christiana Hellberga – obydwoje pochodzą z Fjällbacki i oboje uwielbiają jedzenie i gotowanie. Z ich wspólnej pasji narodził się pomysł na ten projekt – książkę kucharską, która będzie... Przejdź do książki

365 obiadów

Współczesne wydania klasycznych dzieł polskiej sztuki kulinarnej są doskonałą publikacją zarówno dla miłośników tradycyjnej kuchni, jak i entuzjastów posiłków opartych na naturalnych produktach. Słynne książki Lucyny Ćwierczakiewiczowej utrzymane w klimacie staroświeckiego domostwa przenoszą czytelnika do... Przejdź do książki

Porto, sardynka i fado. Kuchnia portugalska

Książka autorstwa duetu podróżników, Janiny Pałęckiej i Oskara Sobańskiego, przedstawiająca mało znaną w Polsce kuchnię portugalską. Przejdź do książki

Zielone Boże Narodzenie

Tak smacznych świąt jeszcze nie było!Roślinne potrawy do podania na wieczerzę wigilijną i między świętami oraz podczas spotkań przy kawie i grzanym winie. „Zielona” Gwiazdka to nie tylko choinka – to uroczysty czas i dla... Przejdź do książki

Dania mięsne. 100 przepisów

Drób, wołowina, wieprzowina, baranina i dziczyzna to w kuchni polskiej najpopularniejsze gatunki mięs. Odpowiednio przyrządzone zachwycają smakiem i dobrze wpływają na prawidłowe funkcjonowanie organizmu. Książka zawiera 100 przepisów zarówno na dania tradycyjne, jak i nowatorskie. Przejdź do książki