Pyszna książka kucharska

Pyszna książka kucharska chomikuj pdf

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić Pyszna książka kucharska. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Data wydania
2016-12-01
Autor
Beata Pawlikowska
Liczba stron
224 strony
Czas czytania
3 godziny i 44 minuty
Język
polski
Wydawca
Edipresse
ISBN
9788379457250
Ocena
6.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Zarys książki pt. "Pyszna książka kucharska" autorstwa Beata Pawlikowska

Piekę domowy chleb na żytnim zakwasie, robię zdrowe ciastka z bakaliami i codziennie gotuję. Wystarczy kilka prostych składników – kasza, brokuł, orzechy, pomidor, listek laurowy, szczypta soli – żeby wyczarować pyszne i zdrowe danie. Tak właśnie lubię gotować. Wszystkie przepisy w tej książce są łatwe, szybkie i oparte na naturalnych, nieprzetworzonych produktach: świeże warzywa, warzywa strączkowe, kasze, zioła, owoce i przyprawy. Pyszne jedzenie, które karmi ciało i duszę! Beata Pawlikowska

Czy książka "Pyszna książka kucharska" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez setki ludzi każdego wieczora. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Pyszna książka kucharska prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i wielkich opłat. Została wydana w roku 2016. Natomiast dokładną premierę miała w 2016-12-01 Co więcej, książka Pyszna książka kucharska wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka liczy dokładnie 224 strony, co przekłada się średnio na 3 godziny i 44 minuty czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Edipresse.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Elementarz gotowania

Książka przeznaczona dla tych wszystkich, którzy boją się odkryć w sobie talent kulinarny. Tymczasem, trzeba sobie powiedzieć, że my też potrafimy. Autorka, krok po kroku ujawnia nam tajniki dobrej i smacznej kuchni. Cały czas pamiętając... Przejdź do książki

Mała paryska kuchnia

"Klasyczne francuskie przepisy w świeżej i prostej oprawie. Książka zawiera 120 prostych przepisów na tradycyjne francuskie potrawy, w tym te najbardziej znane: od bouillabaise i boeuf Bourguignon po crème brulée i tarte tatin. Nie jest... Przejdź do książki

Bike&Cook. Kulinarny poradnik rowerzysty

Kolarzu, Cyklisto, Rowerzysto! Niezależnie od tego, czy ścigasz się w amatorskich zawodach, czy po prostu lubisz jeździć na rowerze – ta książka jest dla Ciebie. Jeśli chcesz, żeby noga lepiej podawała, a spodenki dobrze leżały,... Przejdź do książki

Fabulous food

He's back! Gary Rhodes, the chef who put the quality back into British cooking, returns with over 120 new recipes to liven up your table.Once again Gary demonstrates how traditional favourites can be transformed with... Przejdź do książki

Kuchnia wegetariańska. Z kuchennej półeczki

Zbiór 120 przepisów na pobudzające wyobraźnię dania, przyjemne dla zmysłów wzroku i smaku. Przejdź do książki

Przepisy Czytelników: Dania obiadowe

Książeczka zawiera 103 nowe, nie publikowane dotychczas pomysły na zupy, drugie dania i dodatki do nich oraz desery. Są one dobrane tak, by zadowolić zróżnicowane gusta i przyzwyczajenia żywieniowe naszych Czytelników. Znalazły się tu przepisy... Przejdź do książki

Wylecz choroby autoimmunologiczne książka kucharska

Ta książka rozprawia się z ośmioma najpopularniejszymi mitami o chorobach autoimmunologicznych:Mit pierwszy: Skutki chorób autoimmunologicznych są nieodwracalne.Mit drugi: Konieczne jest stosowanie silnych, mocnych leków.Mit trzeci: Gdy stosujesz leki na chorobę autoagresywną, efekty uboczne są bez... Przejdź do książki

Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku

 Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływaróżnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są oneowocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarównoprofesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnejkuchni.Dzięki efektownym... Przejdź do książki

Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa

Książka Feliksy Starzyńskiej i Anny Ners podpowiadająca w jaki sposób można domowymi sposobami uwędzić szynkę czy zapeklować mięso. Przejdź do książki

Alkaliczny detoks

Książka jest wynikiem wieloletnich doświadczeń autorki związanych z cyklicznym oczyszczaniem organizmu. Kompleksowe informacje w niej zawarte umożliwią wybranie formy detoksu najbardziej odpowiedniej dla siebie, właściwe przygotowanie się do niego i przeprowadzenie procesu usuwania z organizmu... Przejdź do książki

Przetwory domowe z owoców i warzyw

Poradnik dla osób dokonujący systemem domowym przetwórstwa i konserwacji owoców i warzyw. Przejdź do książki