Szczęśliwe garnki. Kulinarna książka z przepisami na lato

Szczęśliwe garnki. Kulinarna książka z przepisami na lato chomikuj pdf

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić Szczęśliwe garnki. Kulinarna książka z przepisami na lato. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Data wydania
2015-11-18
Autor
Beata Pawlikowska
Liczba stron
88 stron
Czas czytania
1 godzina i 28 minut
Język
polski
Wydawca
Edipresse
ISBN
9788379450626
Ocena
7.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Wprowadzenie do książki pt. "Szczęśliwe garnki. Kulinarna książka z przepisami na lato" autorstwa Beata Pawlikowska

Nowa autorska seria książek kulinarnych Beaty Pawlikowskiej, która proponuje szybkie, zdrowe i pyszne dania z prostych, naturalnych składników. „Oto 34 moje ulubione przepisy na lato. Zielona fasolka z dzikim ryżem, zupa kalafiorowa z soczewicą, kanapka z ziołowym awokado, kasza jaglana z płatkami cukinii, lemoniada arbuzowa, różowa fasola z pęczakiem, ryż basmati z fasolka i orzechami, orzeźwiający koktajl na upał, i wiele innych”. Książka została wzbogacona o innowacyjne rozwiązanie na rynku wydawniczym - aplikację TAP2C. Dzięki niej Czytelnicy mogą skorzystać z dodatkowych treści multimedialnych.

Czy książka "Szczęśliwe garnki. Kulinarna książka z przepisami na lato" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez dziesiątki ludzi każdego dnia. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Szczęśliwe garnki. Kulinarna książka z przepisami na lato prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i dużych opłat. Została wydana w roku 2015. Natomiast dokładną premierę miała w 2015-11-18 Co więcej, książka Szczęśliwe garnki. Kulinarna książka z przepisami na lato wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka liczy dokładnie 88 stron, co przekłada się średnio na 1 godzina i 28 minut czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Edipresse.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Dzika fermentacja

Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego... Przejdź do książki

Domowe kiszonki z owoców, warzyw i ziół

Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską, a także bazą do innych smakowitych potraw. Kiszonki to także wspaniały pomysł na zdrowy posiłek – pełne witamin są naturalnymi probiotykami,... Przejdź do książki

Culinaria Italia. Kulinarna podróż po Włoszech

"Culinaria Italia" ukazuje na 496 stronach i 1294 fotografiach nie tylko kuchnie i spiżarnie Włoch, ale także kraj i jego mieszkańców pomiędzy grzbietami Alp na północy a obcasem włoskiego buta na południu. Po to, aby... Przejdź do książki

Kuchnia w stylu wolnym. Książka zwycięzcy programu MasterChef

To już szósty sezon polskiej edycji programu MasterChef. Tegoroczny finalista zabierze Cię do świata fantastyczny smaków i egzotycznych kolorów. Koniecznie zajrzyj do środka! A gdy już zajrzyj... Trudno będzie Ci się oderwać od tych wszystkich... Przejdź do książki

Przepisy czytelników. Lato

Przepisy Czytelników. Lato jedna z czterech (wydano także Zimę, Wiosnę i Jesień) pozycji mini serii, w której zamieszczamy nadesłane nam przez Czytelników przepisy (łącznie 480 przepisów).W tej książce, jak w pozostałych, zamieściliśmy 120 przepisów, wśród... Przejdź do książki

Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków

Smaki na każde podniebienie. Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je... Przejdź do książki

Uniwersytecka książka kucharska

Publikacja, jak każda książka kucharska, prezentuje przepisy. Można się więc z niej dowiedzieć, jak przygotować potrawy tradycyjne (pierogi z kapustą i grzybami) oraz egzotyczne (makaron po koreańsku), dania z niecodziennych składników (na przykład ze... stokrotek)... Przejdź do książki

Ciasta domowe

W niniejszym opracowaniu przyjęto podział pokrywający się na ogól ze stosowanym w cukiernictwie, tj. na ciasta drożdżowe, biszkoptowe, biszkoptowo-tłuszczowe, kruche, półkruche, francuskie, półfrancuskie itd., a przepisy w danej grupie ułożono poczynając od ciast płaskich poprzez... Przejdź do książki

Polskie tradycje świąteczne

Dzięki tej książce poznamy historię świąt, związane z nimi obrzędy, wierzenia i zwyczaje, prześledzimy jak zmieniały się z biegiem lat. Nieodłącznym elementem wszelkich uroczystości jest jedzenie. W naszej książce nie mogło zabraknąć przepisów na potrawy,... Przejdź do książki

Smaki północnej Italii

Buon viaggio e Buon appetito! Czyli – podróżuj ze smakiem!Kontynuacja wspaniałych Smaków południowej Italii Marleny de Blasi. Tym razem autorka zabiera nas w podróż po północnej części Włoch. Odwiedzimy aż dziesięć „gastronomicznych regionów”, m.in. Toskanię,... Przejdź do książki