Technika cieplna w drzewnictwie

Technika cieplna w drzewnictwie chomikuj pdf

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić Technika cieplna w drzewnictwie. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Data wydania
2018-01-01
Autor
Ryszard Guzenda
Liczba stron
250 stron
Czas czytania
4 godziny i 10 minut
Język
polski
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego W Poznaniu
ISBN
9788371608988
Ocena
6.00 / 10.00
Kategoria
Nauki Przyrodnicze (fizyka, Chemia, Biologia, Itd.)

Wprowadzenie do książki pt. "Technika cieplna w drzewnictwie" autorstwa Ryszard Guzenda

Czy książka "Technika cieplna w drzewnictwie" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez dziesiątki ludzi każdego dnia. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę Technika cieplna w drzewnictwie prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i dużych opłat. Została wydana w roku 2018. Natomiast dokładną premierę miała w 2018-01-01 Co więcej, książka Technika cieplna w drzewnictwie wpisuje się w gatunek Nauki Przyrodnicze (fizyka, Chemia, Biologia, Itd.). Książka liczy dokładnie 250 stron, co przekłada się średnio na 4 godziny i 10 minut czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego W Poznaniu.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Neuronauka poznawcza – Jak mózg tworzy umysł

Czym jest neuronauka poznawcza (cognitive neuroscience)? Po części wyjaśnia to podtytuł niniejszej książki, nawiązujący do definicji Michaela S. Gazzanigi - laureata Nagrody Nobla i pioniera badań w tym zakresie. Określił on swą dziedzinę jako poznawanie... Przejdź do książki

Wielkie zagadki świata, magia miejsc, przedmiotów i roślin

Wielkie zagadki świata to tajemniczy ludzie, niezwykłe miejsca, których przeznaczenia nie potrafimy dociec, zjawiska, dla których nie mamy racjonalnego wytłumaczenia.Od zarania dziejó ludzie wierzyli, ze wszystko co oferuje im ziemia, zarówno dobro, jak i zło... Przejdź do książki

Who We Are and How We Got Here: Ancient DNA and the New Science of the Human Past

A groundbreaking book about how ancient DNA has profoundly changed our understanding of human history.Geneticists like David Reich have made astounding advances in the field of genomics, which is proving to be as important as... Przejdź do książki

Choroby metaboliczne i niedobory mineralne u krów mlecznych

Praktyczne i nowoczesne opracowanie dotyczące najczęściej występujących chorób metabolicznych i niedoborowych u krów mlecznych. Książka powstała w oparciu o własne doświadczenia kliniczne. Pozycja jest podręcznikiem który posłuży zarówno studentom medycyny weterynaryjnej do nauki, jak i... Przejdź do książki

Na ścieżkach życia

Nowa, znakomita książka Davida Attenborough i oparty na niej serial telewizyjny kontynuują podjętą w "Życiu na Ziemi" i "Żyjącej planecie" próbę opisania całego królestwa zwierząt - roztoczy, ssaków, ryb, owadów, ptaków i gadów ze wszystkich... Przejdź do książki

Skamieniałości. Kopalne szczątki roślin i zwierząt

Praktyczny przewodnik dla początkujących, pozwalający oznaczyć przedstawicieli wszystkich grup skamieniałych organizmów na podstawie barwnych fotografii. Opisuje ich wygląd, występowanie i sposób życia. Zawiera 102 barwne zdjęcia Przejdź do książki

Nasza wewnętrzna menażeria. Podróż w głąb 3,5 miliarda lat naszych dziejów

Dlaczego wyglądamy tak jak wyglądamy? Co wspólnego mają nasze ręce ze skrzydłami much? Co łączy piersi, gruczoły potowe i łuski ryb?Aby lepiej zrozumieć funkcjonowanie naszych ciał i pochodzenie dokuczających nam chorób, powinniśmy zwrócić uwagę na... Przejdź do książki

Technologia wędzenia żywności

Książka stanowi kompendium wiedzy o technologii wędzenia żywności. Omówiono w niej technologię wędzenia najważniejszych grup produktów żywnościowych, sposoby otrzymywania dymu wędzarniczego i preparatów wędzarniczych, a także wpływ wędzenia na wartość odżywczą i zdrowotną żywności. Oprócz... Przejdź do książki