W słoiku. Przetwory przez cały rok

W słoiku. Przetwory przez cały rok chomikuj pdf
Data wydania
2017-01-01
Autor
Kasia Marciniewicz
Liczba stron
240 stron
Czas czytania
4 godziny
Język
polski
Wydawca
Publicat
ISBN
9788324521982
Ocena
9.00 / 10.00
Kategoria
Kulinaria, Przepisy Kulinarne

Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).

Wprowadzenie do książki pt. "W słoiku. Przetwory przez cały rok" autorstwa Kasia Marciniewicz

"W tej książce otwieram przed Czytelnikami drzwiczki kredensu wypełnionego samymi smakołykami – na półkach m.in. granola, mieszanki własnych przypraw, ulubione dressingi do sałat, słodkie kremy do grzanek i flaszka najlepszego ajerkoniaku. Snuję też opowieści o przepastnej spiżarni, w której stoją słoje z konfiturami, kiszonkami, marynatami i przetworami mięsnymi. Według przedstawionych tu przepisów zrobisz domowe suszonki, wyborne buliony, pesto różnych smaków i wiele innych przetworów. Wyciągnij z szuflady drewnianą łyżkę, ciemną od mieszania powideł, a z szafki szeroki gar z grubym dnem. Przygotujmy razem coś pysznego!" Kasia Marciniewicz

Czy książka "W słoiku. Przetwory przez cały rok" jest dostępna na chomikuj?

To pytanie jest zadawane przez dziesiątki ludzi każdego dnia. Nie warto tracić czas na poszukiwanie pirackich źródeł, krzywdząc przy tym prawo autorskie, które jest bardzo istotne dla każdego pisarza. Wspieraj legalną kulturę, korzystając z serwisów tj. Amazon, Empik oraz Gandalf. Księżkę W słoiku. Przetwory przez cały rok prawdopodobnie można tam kupić lub przeczytać bez limitów i dużych opłat. Została wydana w roku 2017. Natomiast dokładną premierę miała w 2017-01-01 Co więcej, książka W słoiku. Przetwory przez cały rok wpisuje się w gatunek Kulinaria, Przepisy Kulinarne. Książka liczy dokładnie 240 stron, co przekłada się średnio na 4 godziny czytania, zakładając, że przeczytanie jednej strony zajmie Ci minutę. Książka ukazał się dzięki wydawnictwu Publicat.

Zgłoś naruszenie praw autorskich

Książki przeglądane przez innych

Przepis na katastrofę

Gotowanie nie jest trudne. Jest podstępne.Książki kucharskie powinny zawierać osobny rozdział na temat rozczarowania, którego doświadczasz zawsze wtedy, kiedy najbardziej Ci zależy na przygotowaniu wspaniałych dań.To nie jest książka kucharska. To książka, po którą sięgasz,... Przejdź do książki

Dwanaście słodkich miesięcy

Przepisy na obłędnie pyszne desery od znanej blogerki!Chcesz zachwycić swoich bliskich ciastami z aksamitnymi kremami albo zostać królową dziecięcych urodzin, przygotowując wyśmienity sernik z popcornem i solonym karmelem? Daj się porwać na 12 miesięcy w... Przejdź do książki

La Veganista. Wypieki

Pieczenie bez jajek i mleka – La Veganista (Nicole Just) zebrała w swojej książce ponad 90 wegańskich przepisów na ciasta. Wegańskie muffinki, pyszny placek lub wegańskie torty z kremem – każda miłośniczka pieczenia znajdzie tu... Przejdź do książki

Dzika fermentacja

Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego... Przejdź do książki

Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości

Superżywność to prawdziwy pokarm przyszłości!Dawid Wolf, guru surowej diety i pomysłodawca super zdrowej czekolady w wersji raw, stworzył błyskotliwy przegląd pysznych i pożywnych produktów, które wzmacniają zdrowie i przedłużają życie. Nie tylko opisuje zawarte w... Przejdź do książki

Science in the Kitchen and the Art of Eating Well

First published in 1891, Pellegrino Artusi's La scienza in cucina e l'arte di mangier bene has come to be recognized as the most significant Italian cookbook of modern times. It was reprinted thirteen times and... Przejdź do książki

Kuchnia włoska

Kolekcja "Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy" to seria pięknie wydanych albumów, w których praktyczną wiedzę kulinarną uzupełniają ciekawostki i tajniki kuchni różnych zakątków świata. Każdy tom przedstawia najsmaczniejsze potrawy świata, unikatowy klimat i tradycję kuchni... Przejdź do książki

Kuchnia polska Hanny Szymanderskiej

"Kuchnia polska Hanny Szymanderskiej" zawiera wiedzę o naszej wspaniałej kuchni: dawnej i współczesnej, "oficjalnej" i regionalnej, środkowopolskiej oraz kresowej, a treść przepisów urozmaicają ciekawostki z historii polskiej sztuki kulinarnej.Składa się na nią unikalny zbiór około... Przejdź do książki

Japońska kultura kulinarna

Książka prezentuje niezwykle bogatą kulturę kulinarną Japonii. Autorka zajmuje się nie tylko historią zwyczajów żywieniowych, począwszy od czasów najdawniejszych poprzez okres dworski, samurajski, mieszczański aż po czasy współczesne, ale omawia również oprawę kulinarną japońskich świąt... Przejdź do książki

Kuchnia francuska

Kolekcja "Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy" to seria pięknie wydanych albumów, w których praktyczną wiedzę kulinarną uzupełniają ciekawostki i tajniki kuchni różnych zakątków świata. Każdy tom przedstawia najsmaczniejsze potrawy świata, unikatowy klimat i tradycję kuchni... Przejdź do książki

SMAK NA KONIUSZKACH PALCÓW

Sobota, czas przyjacielskich spotkań; kilka osób ma przyjść na miłą kolację. Kiedy rodzina zabiera się do głównych kuchennych przygotowań, wyłączają prąd i robi się ciemno. Jak przygotować zaplanowane potrawy: sałatki i inne przekąski, zupę, pieczyste,... Przejdź do książki